Документи на візу в Угорщину

Зразки документів:

  1. ЗРАЗОК_ДОВІДКИ_З_БАНКУ

2. ЗРАЗОК_ДОВІДКИ_ЗІ_ШКОЛИ

3. ЗРАЗОК_ДОВІДКИ_З_РОБОТИ

4. ЗРАЗОК_СТУДЕНТСЬКОГО_КВИТКА

5. ЗРАЗОК_ДОВІДКИ_З_ВУЗУ

6. ЗРАЗОК_ДОВІДКИ_З_ПЕНСІЙНОГО_ФОНДУ

7. ЗРАЗОК_ЗАЯВИ_НА ВИЇЗД_ЗА_КОРДОН

I. ДЛЯ ДОРОСЛИХ:

  1. ЗАКОРДОННИЙ ПАСПОРТ

УВАГА!!! Разом із закордонним паспортом необхідно надати копії першої сторінки закордонного паспорта і усіх віз за останні три роки.

(Без обкладинок) + копії першої сторінки та всіх сторінок з шенгенськими візами (по 2 сторінки розвороту на кожен аркуш формату А4): • паспорт, діючий більше 90 днів після закінчення планованої поїздки;
• паспорт повинен мати мінімум 2 чисті сторінки для наклеювання візи
• при наявності вписаних в паспорт батьків дітей – повинні бути вклеєні фотографії дітей з 5 років, і, додатково на кожну дитину, в паспорті повинно бути 2 чисті сторінки для наклеювання візи. Діти до 14 років можуть бути вписані в паспорт батьків. Після досягнення дитиною 14-річного віку обов’язково наявність власного проїзного документа.
• в разі якщо у Вас новий закордонний паспорт, бажано надати копії раніше виданих шенгенських віз. Пред’явити оригінали всіх діючих закордонних паспортів і їх копії.
2. АНКЕТА КОНСУЛЬСТВА УГОРЩИНИ

  1. ДВІ КОЛЬОРОВІ ФОТОГРАФІЇ

3,5 x 4,5 см, кольорові, без овалів і кутів, бездруку, чисті і не пом’яті, чисто білий фон

  1. Копія ВСІХ сторінок ВНУТРІШНЬОГО ПАСПОРТА(навіть не заповнених)

(По 2 сторінки розвороту на кожен аркуш формату А4):

  1. КОПІЇ СТОРІНОК ЗАКОРДОННОГО ПАСПОРТА

(першої сторінки і шенгенських віз за останні три роки)

  1. Копія свідоцтва про народження

(до моменту отримання українського паспорта).

  1. Копія свідоцтва про шлюб
  2. Консульський збір – 35 євро

Консульський збір оплачується при кожному поданні документів у консульство.
При ВІДМОВІ у візі, консульський збір НЕ повертається.
Пільгові категорії (категорія громадян звільнених від оплати):
– Діти до 18 років;
– Студенти до 21 року, які знаходяться на утриманні;
– Інваліди (за наявності відповідного посвідчення);
– Пенсіонери

  1. Візовий центр

– Послуги Візового Центру – 22€ (якщо подача в Києві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську)
– Послуги банку – 25 грн (якщо подача в Берегово)

  1. Для туристів які подорожують на автомобілі

Якщо туристи подорожують автомобілем, то з пакетом документів потрібно надати наступні документи:
– Копія водійських прав;
– Копія тех.паспорту на машину;
– Копія грін-карти (страхівки) на автомобіль.

II. ДЛЯ ПРАЦЮЮЧИХ:

1.Оригінал довідки з роботи, оформлений на фірмовому бланку підприємства з розбиттям заробітної плати по місяцях за останні 6 місяців.

Вимоги консульства до довідки:

Довідка обов’язково повинна включати в себе вихідний номер, дату видачі і реквізити: адресу, телефон підприємства.

У довідці обов’язково повинна бути вказана:

1). сума окладу і посада.

2). що на період відпустки робоче місце зберігається.

3). довідка видана за місцем вимоги.

Довідка обов’язково має бути завірена оригінальною мокрою (не сканованою) печаткою.

Якщо в тур їде директор або головний бухгалтер, довідка має бути підписана заступником.

Директор не може видати довідку сам на себе.

Якщо роботодавець – приватний підприємець і працює без печатки, в довідці з роботи має бути фраза: ПП працює без печатки і до довідки додається нотаріально завірена копія про реєстрацію ПП.

  1. Оригінальна довідка з банку

Потрібно у випадку Якщо середньомісячна зарплата туриста складає менше 3000 гривень.

III. ДЛЯ НЕПРАЦЮЮЧИХ:

  1. Довідка з банку або фінансування

Вимога по довідці з банку: Довідка має бути на фірмовому бланку з підписом і друком про наявність поточного рахунку і залишок на рахунку.

Наявність грошей на рахунку на день надання довідки, повинна бути з розрахунку не менше 18000 грн. на людину. Термін дії довідки 1 місяць з дня видачі. Депозитні рахунки не приймаються.

         2. Фінансування

Довідка з місця роботи одного з родичів та/або поточний рахунок з банку на одного з родичів (сума на рахунку + сума по довідці з місця роботи (за пів року) повинні складати дохід з розрахунку 3000грн / місяць).
Довідка повинна бути подана протягом 14 днів з моменту її підписання і реєстрації.
До довідки з роботи родича або поточного рахунку родича обов’язково додається:
1. Заява про фінансування туристичної поїздки туриста, нотаріально завірена.
У заяві повинно бути вказано: В КРАЇНИ ШЕНГЕНСЬКОЇ УГОДИ.
2. Копію українського паспорта спонсора.
3. Копію документу, який підтверджує родинні зв’язки спонсора і того, кого фінансують.

IV. ДЛЯ СТУДЕНТІВ:

  1. Копія студентського квитка (ОБОВ’ЯЗКОВО)
  2. Довідка з місця навчання

З вказівкою точної адреси і телефону навчального закладу.
У разі подорожі, яка відбувається впродовж навчального року в довідці повинно бути прописано, що адміністрація навчального закладу дає дозвіл на відсутність студента на заняттях.

  1.  Фінансування

Довідка з місця роботи одного з родичів та/або поточний рахунок з банку на одного з родичів (сума на рахунку + сума по довідці з місця роботи (за пів року) повинні складати дохід з розрахунку 3000грн / місяць).
Довідка повинна бути подана протягом 14 днів з моменту її підписання і реєстрації.
До довідки з роботи родича або поточного рахунку родича обов’язково додається:
1. Заява про фінансування туристичної поїздки туриста, нотаріально завірена.
У заяві повинно бути вказано: В КРАЇНИ ШЕНГЕНСЬКОЇ УГОДИ.
2. Копію українського паспорта спонсора.
3. Копію документу, який підтверджує родинні зв’язки спонсора і того, кого фінансують.

V. ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ:

  1. Копія пенсійного посвідчення
  2. Оригінал довідки з пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 місяців;
  3. Довідка з банку або фінансування

Якщо пенсія більше 2000 гривень, надається лише довідка з пенсійного фонду.
Якщо пенсія менше 2500 гривень, надаються такі документи:
довідка з банку на фірмовому бланку з підписом і печаткою про наявність поточного рахунку. Депозитні рахунки не приймаються.
АБО

4. Фінансування

Довідка з місця роботи одного з родичів та/або поточний рахунок з банку на одного з родичів (сума на рахунку + сума по довідці з місця роботи (за пів року) повинні складати дохід з розрахунку 3000грн / місяць).
Довідка повинна бути подана протягом 14 днів з моменту її підписання і реєстрації.
До довідки з роботи родича або поточного рахунку родича обов’язково додається:
1. Заява про фінансування туристичної поїздки туриста, нотаріально завірена.
У заяві повинно бути вказано: В КРАЇНИ ШЕНГЕНСЬКОЇ УГОДИ.
2. Копію українського паспорта спонсора.
3. Копію документу, який підтверджує родинні зв’язки спонсора і того, кого фінансують.

VI. ДЛЯ ПРИВАТНИХ ПІДПРИЄМЦІВ:

  1. Копія свідоцтва про реєстрацію ПП
  2. Довідка з податкової про об’єм виручених коштів  за останні 2 квартали. (Обов’язково).

Якщо на загальній системі оподаткування, то Свідоцтво платника ПДВ(копія).

  1. Оригінальна довідка з банку

про наявність рахунку і стан рахунку. Термін дії довідки 1 місяць з дня видачі.

VII. ДІТИ ТА ШКОЛЯРІ ДО 18РОКІВ

  1. Проїзний документ дитини

Обов’язкова наявність чистого розвороту в паспорті для відкриття візи.

  1. Анкета Консульства Угорщини
  2. Дві кольорові фотографії
  3. Копія свідоцтва про народження

дитини до моменту отримання їм українського паспорта

  1. Довідка з місця навчання

Обов’язково з вказівкою точної адреси і телефону школи.

  1. Копія паспортів обох батьків
  2. Копія свідоцтва про шлюб, розлучення батьків
  3. Нотаріально завірену копію дозволу для виїзду дитини закордон
  4. Фінансування

Довідка з місця роботи одного з родичів та/або поточний рахунок з банку на одного з родичів (сума на рахунку + сума по довідці з місця роботи (за пів року) повинні складати дохід з розрахунку 3000грн / місяць).
Довідка повинна бути подана протягом 14 днів з моменту її підписання і реєстрації.
До довідки з роботи родича або поточного рахунку родича обов’язково додається:
1. Заява про фінансування туристичної поїздки туриста, нотаріально завірена.
У заяві повинно бути вказано: В КРАЇНИ ШЕНГЕНСЬКОЇ УГОДИ.
2. Копію українського паспорта спонсора.
3. Копію документу, який підтверджує родинні зв’язки спонсора і того, кого фінансують.

  1. Візовий центр

– Послуги Візового Центру – 22€ (якщо подача в Києві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську)
– Послуги банку – 25 грн (якщо подача в Берегово)

One comment

Leave a Reply